0 πιστωτικης καρτας

0 πιστωτικες καρτες αποτελουν μια σχετικα νεα φαινομενα, και μολις πριν απο λιγο καιρο, οταν ηταν σχεδον αδιανοητο για ενα χρηματοπιστωτικο ιδρυμα για να δωσουν μια πιστωτικη καρτα με επιτοκιο 0%, ακομα και για μια εισαγωγικη περιοδο.

Ωστοσο, ο αυξημενος ανταγωνισμος απο τις εταιρειες αυτες, οπως Capital One και αλλοι εχουν μειωθει εισαγωγικο επιτοκιο που προσφερει απο το αρχικο "μικρο" εισαγωγικο προσφερει το 10% του ΣΕΠΕ με την κατασταση τωρα, οπου το μηδεν τοις εκατο ΣΕΠΕ εισαγαγου προσφερει ειναι συνηθης.

Ενα αλλο μακροοικονομικες χαμηλη συνολικη ταση των επιτοκιων επετρεψε χρηματοπιστωτικες επιχειρησεις να προσφερουν 0% τοις εκατο ΣΕΠΕ χρηματοδοτηση για το οφειλομενο υπολοιπο πιστωτικης καρτας.

Κατα πρωτον, τα ποσοστα αυτα ηταν διαθεσιμα για ενα πολυ συντομο χρονικο διαστημα.

Τωρα, εισαγωγικη περιοδους που κυμαινονται απο 3 εως 6 μηνες (και ακομη περισσοτερο) ειναι τυπικο και αναμενεται.

Υπαρχουν ορισμενα πραγματα που πρεπει να λαβετε υποψη οταν υποβαλλετε αιτηση για μια 0 πιστωτικη καρτα.

Για μια, ειναι πολυ λιγες οι πιστωτικες καρτες να προσφερουν ενα μηδεν τοις εκατο επιτοκιο που ισχυει επισης για προκαταβολες μετρητων.

Ταμειακες προκαταβολες που συνηθως επιβαλλονται σε ποσοστο αυτο ειναι υψηλοτερο απο το προτυπο ΣΕΠΕ.

Παντως, συμβουλευτειτε το χρηματοπιστωτικο ιδρυμα και την πιστωτικη σας καρτα συμφωνια πριν απο την πραγματοποιηση οποιασδηποτε αποφασεις αν αυτο συμβαινει στην περιπτωση σας.

Επισης, αν σκοπευετε να πραγματοποιησετε τις αγορες ακριβο και θα ηθελα να διαδοθει η να καθυστερησουν την πληρωμη για αγαθα που χρειαζεστε, η κατασταση σας θα απαιτει συνηθως μια καρτα η οποια εχει 0% για τις αγορες τους αντι να ισοζυγιου μεταβιβασεων.


Copyright © 2014-2020 www.Forex-Guide.net. All rights reserved