0 ενδιαφεροντος πιστωτικης καρτας

0 ενδιαφεροντος πιστωτικη καρτα ειναι ενας απο τους μεγαλους τροπους για να εξοικονομησουν χρηματα και αν σκοπευετε να φερουν υψηλο ισορροπιες πανω στην καρτα η αν μεταβιβαση ενος υπαρχοντος υπολοιπου απο αλλη καρτα.

Ωστοσο, αν εχετε μια ισορροπια σε αλλες πιστωτικες καρτες, στη συνεχεια, βεβαιωθειτε οτι η υποβολη αιτησης για 0% πιστωτικης καρτας οτι το μηδεν τοις εκατο επιτοκιο ισχυει και για σας που προοριζονται τη μεταφορα υπολοιπου, και οχι μονο στις αγορες της καρτας για την εισαγωγικη περιοδο.

Επιπλεον, ειναι καλο να θυμομαστε οτι συνηθως μετα απο την εισαγωγικη περιοδο, το ποσοστο που χρεωνεται απο αυτες τις εταιρειες χρηματοδοτικης πιο συχνα πηγαινει σε πολυ υψηλοτερα ποσοστα της κανονικης.

Στην πραγματικοτητα, το γεγονος αυτο εχει δημιουργησει μια νεα γενια των καρτων switchers, που προσπαθειτε να εκμεταλλευτειτε στο επακρο απο τις εταιρειες πιστωτικων καρτων βραχυπροθεσμες προσφερει, οπως το μηδεν τοις εκατο ΣΕΠΕ προσφορα, και τελος να πληρωνετε πολυ λιγα απο πλευρας ΣΕΠΕ, ως αποτελεσμα.

Ωστοσο, υπαρχουν πολλοι τυποι συμβατικους ορους που μπορει να σας δεσμευει με τη συμβαση για ενα χρονικο διαστημα, ωστε να βεβαιωθειτε τι ειδος της συμφωνιας που χρειαζεστε για να αξιοποιησετε στο επακρο το μηδεν τοις εκατο ΣΕΠΕ προσφορες.


Copyright © 2014-2020 www.Forex-Guide.net. All rights reserved