0 εισαγαγου Απρ

0 εισαγαγου ΣΕΠΕ προσφερει ειναι συνηθες στις μερες μας, και ειναι διαθεσιμες παγκοσμιως απο εγκριτες χρηματοπιστωτικα ιδρυματα.

Με αυτες τις προσφορες, πληρωνετε μηδεν τοις εκατο ενδιαφερον για το υπολοιπο του λογαριασμου σας για μια εισαγωγικη περιοδο, η οποια, αναλογα με τη χωρα, διαρκει απο 1 εως 9 μηνες, και σε περιπτωσεις ακομη περισσοτερο.

Για την αναληψη, οπως η προσφορα ειναι ευκολη, αλλα να θυμαστε να δωσουμε προσοχη σε λεπτομερειες της συμφωνιας, η οποια υπαγορευει το ειδος για το οποιο εχετε ισορροπια μηδεν τοις εκατο ενδιαφεροντος.

Οχι ολες οι καρτες προσφερουν μηδενικο υπολοιπο στις μεταφορες υπολοιπου απο αλλες καρτες και μπορει μονο να προσφερουν αναλογους ορους για τις πληρωμες που κανετε με την νεα καρτα για την εισαγωγικη περιοδο.

Στις αλλες περιπτωσεις, ενδεχεται να λαβετε το 0 ΣΕΠΕ μονο για το υπολοιπο μεταφερεται απο αλλες καρτες.

Οι καρτες αυτες δεν ειναι για ολους.

Αν ποτε δεν δανειζονται χρηματα απο την καρτα σας και να εξοφλησουν την υπαρχουσα ισορροπια στο ακεραιο καθε μηνα, τοτε ειναι σαφες οτι εχει 0% πιστωτικης καρτας θα ειναι αχρηστες.

Στην περιπτωση αυτη, υπαρχουν και αλλοι τυποι καρτων που μπορει να ειναι πιο καταλληλος, οπως οι καρτες που προσφερουν cashbacks, για παραδειγμα, ανερχονται στο 5% για τις αγορες που πραγματοποιειτε με την πιστωτικη καρτα.


Copyright © 2014-2020 www.Forex-Guide.net. All rights reserved