1929 aksjemarkedskrasj grafiske fremstillinger


Den 1929 aksjemarkedet krasjet grafiske fremstillingen viser seg du akkurat hvordan dyp krasjet var, fra den Svarte til å Tirsdagen markedsføre bunn er.

Diagramene for det 1929 krasjet er en bit forskjellig, være avhengig av om du ser på S&P500 eller Dow Jones Industri# Gjennomsnittlig diagram for tiden å ramme inn.

Det 1929 krasjet fulgte en tid av velstand i den AMERIKANSKE Med den økonomien sannsynligvis sterk og beholdning markedsfører for evigstigning, investerte mange alt de hadde i markedene.

Samtidig kjøpe på lånte penger, på margin, var populær. Når økonomien slowed ned er, stigningene aksjekursene bobler utbrudd og panikk selger begynte, som ført til et hovedmarkedkrasj.

Ingen virkelig gjenvinning i aksjemarkedet forekom til 1950.

Her er en grafisk fremstilling (i png format) av krasjet, blir gjørt med Yahoo ! Finansdata og redskaper, viser seg krasjet med data (den grafiske fremstillingen er i logarithmic målestokk) fra 1 Oktober 1928, til 7 Oktober 2005 :


NYSE Aksjemarked Krasj 1929 Grafiske Fremstillinger

1929 Aksjemarkeder Krasj Grafiske Fremstillinger - Ressurser

Det er et godt ressurs som bruker ukentlig Dow Jones Industri# Gjennomsnittlig data i tillegg til S&P500 data i grafisk fremstillingsformat, på om.com. Den direkte URLs til begge Dow Jones og S&P grafisk fremstilling av krasjet er :

  • mutualfunds.about.com/cs/history/l/bl1929graph.htm (for den ukentlige DJ data)

  • mutualfunds.about.com/library/weekly/bl_1929_graph.htm (for S&P500 data)

Disse diagramene byr, imidlertid begrenst sikt inn i det aktuelle prisen tiltaket som fortsatte i løpet av de tidene. Til å lage det beste av de dataene, du vil trenge aktuelle sitater og da vil lage diagramene alene.

Problemet med fao sitater for enkele beholdninger er at mest var ikke rundt i 1920. Det er derfor du må dem til å stole på hovedmarkedene indeksene for den 1929 aksjemarkedet krasjet grafiske fremstillingen analysen, da dene dataene er tilgjengelig.

En kilde som gir ut frie sitater i lett downloadable formaterer er djindexes.com. For eksempel historiske verdier for DJ Industrigjennomsnitt er tilgjengelig fra 26-may-1896. Det samme drar for mange sub-indekser, slik som den Transportation indeks.

Du kan modifisere datoen rekkevidder, i tillegg til markedluerekkevidde, valutaer, og utvelgingsfrekvens (årlig, kvartårlig, månedlig, ukentlig, daglig).


Risiker Disclosure og Termer av Bruk



Fra 1929 aksjemarkedskrasj grafiske fremstillingssider til Investeringer registrerer





Copyright © 2014-2023 www.Forex-Guide.net. All rights reserved