alternativ eiendominvesteringer


Alternativ eiendominvesteringer inkluderer foruroliget eiendom og fixers. Det er adskillige sub-strategier til disse hovedstrategiene.

Foruroliget eiendomstrategier har oppnådd popularitet meget fort. Dette er fordi Internet er et ideelt middel for å finne av lister av foruroligt eiendomomsetning.

Foruroligt eiendomkategori også vanligvis inkluderer mer risiko og mert arbeid på å fastsette verdien av eiendomen.

Derfor mange har bestemt til å seg spesialisere på denne kategorien alene skuller det byr noe av de beste mulighetene til signifikante kortsiktige gevinster i den eiendomen investere marked.

Sub-strategier for foruroligt eiendom inkluderer foreclosures, IRS auksjoner, OREOs, konkursomsetning, og preforeclosures, for eksempel.

Bøker på emnet av foruroligt eiendomå investering inkluderer

  • Foruroliget Eiendom Tider : Anstøtelig og Defensiv Strategi og Taktikker ved John T. Siv

  • Foreclosures : Hvordan profitabelt til å investere i foruroligt eiendom ved Andrew Syltetøy Mclean

Alternativ Eiendom Investeringer - Fixers

Fixers er investeringer i eiendom som kan bli forbedret av å reparere og tilføying vurderer til huset.

Mange har funnet måter til å tjene penger i disse da rabattene på fixer-øvre kan være signifikant nok til å profitere pent etter å reparering og konsekvent resale eller leieinntekt av eiendomen.

Tradisjonelt har vært fixers mest område for de som kan lage mye å reparering alene.

Men, med skikkelig planlegge kan generere disse investeringene signifikant profitability selv med mest/all den å reparering blir laget av tredjeparts. Og det er nøyaktig hvorfor denne alternative investeringen strategien for eiendom også stiger fort i popularitet.

Bøker på emnet inkluderer :

  • å Investering i Fixer-Øvre : En Komplett Håndbok til Kjøpe Lav, Reparere Smart, Tilføyende Verdi, og Selge (eller Leie) Høy ved Jay P. Decima

  • Fixers ved John T. Reed

Bøkene ved John T. Reed er tilgjengelig fra hans vevsted, plassert på johntreed.com.


Risiker Disclosure og Termer av BrukFra alternative eiendominvesteringer paginerer til Investeringer Fører indeksCopyright © 2014-2020 www.Forex-Guide.net. All rights reserved