de grafiek van de de effectenbeursneerstorting van 1929

De grafiek van de de effectenbeursneerstorting van 1929 toont u enkel hoe diep de neerstorting, van de Zwarte Dinsdag aan marktbodem in 1932 was.

De grafieken voor de neerstorting van 1929 zijn een beetje verschillend, afhankelijk van of u S&P500 - of de Industriële Gemiddelde grafiek van Dow Jones voor het tijdkader bekijkt.

De neerstorting van 1929 volgde een tijd van welvaart in de V.S. Met de schijnbaar sterke economie en effectenbeurzen die voor altijd, veel geïnvesteerdv alles hadden zij in de markten toenemen.

Tezelfdertijd kopend op geleend geld, op marge, was populair. Toen de economie in 1929 vertraagde, begonnen de het toenemen gebarsten bel van voorraadprijzen en paniek het verkopen, wat in een belangrijke marktneerstorting resulteerde.

Geen echte terugwinning in de effectenbeurs kwam tot de jaren '50 voor.

Hier is een grafiek (in PNGformaat) van de neerstorting, dat met Yahoo! wordt gedaan De gegevens en de hulpmiddelen van financiën, die de neerstorting met gegevens (de grafiek is in logaritmische schaal) tonen van 1 Oktober, 1928, aan 7 Oktober 2005:


De Grafiek van de Neerstorting 1929 van de Effectenbeurs NYSE

1929 De Grafiek van de Neerstorting van de Effectenbeurs - Middelen

Er is één goed middel dat Industriële Gemiddelde gegevens van gebruiks de wekelijkse Dow Jones evenals De s&p500- gegevens in grafiek, in about.com formatteren. Directe URLs aan zowel Dow Jones als de grafiek S&P van de neerstorting zijn:

  • mutualfunds.about.com/cs/history/l/bl1929graph.htm (voor de wekelijkse DJ- gegevens)
  • mutualfunds.about.com/library/weekly/bl_1929_graph.htm (voor de S&p500- gegevens)

Deze grafieken bieden, echter, beperkte mening in de daadwerkelijke prijsactie die aan tijdens die tijden ging. Om het beste van de gegevens te maken, zult u daadwerkelijke citaten nodig hebben en zult dan de grafieken door zich maken.

Het probleem met het krijgen van citaten voor individuele voorraden is dat de meesten niet rond in de jaren '20 waren. Dat is waarom u zich op de belangrijkste marktindexen voor de van de de effectenbeursneerstorting van 1929 moet baseren de grafiekanalyse, aangezien deze gegevens beschikbaar zijn.

Één bron die vrije citaten in gemakkelijk downloadbaar formaat verspreidt is djindexes.com. Bijvoorbeeld, zijn de historische waarden voor het Industriële gemiddelde van DJ beschikbaar bij 26-mei-1896. Het zelfde gaat voor vele sub-indexen, zoals de index van het Vervoer.

U kunt de datumwaaiers, evenals marktGLB waaier, munten, en selectiefrequentie (jaarlijks, driemaandelijks, maandelijks, weekblad, dagelijks) wijzigen.


De Onthulling van het risico en Termijnen van Gebruik


Van van de de effectenbeursneerstorting van 1929 de grafiekpagina aan de index van Investeringen






Copyright © 2014-2023 www.Forex-Guide.net. All rights reserved