kapital investere investeringsrisiko


å Utdanning deg på kapital investerer investeringsrisikofaktorer kan lede til bedre investeringsavgjørelser.

Det er mange typer risikoer blir involveredd ved bruk av rettferdighet eller låkapital for investeringsformål.

Disse faktorene kan inkludere (men blir ikke begrenset til) kredittrisiko, interesserer raterisiko, regulatory risiko, landrisiko, utvekslingsraterisiko, markedrisiko, ang.-investeringsrisiko, og liquidity risiko.

For mange typer investeringsreguleringer sikrer at risikoene faktorene involveredde er diskutert i prospectus som er budt for potensielle investorer.

For eksempel disse risikoene faktorene er diskutert i prospectus at selskaper gir for potensielle investorer i første offentlige offre (IPOs) av rettferdighetskapital.

kapital Investere Investering Risiko - Utdannelse

Til å utdanne deg på de potensielle risikoene av å investere, du burde betrakte bruke en økonomisk konsulent eller en økonomisk rådgiver.

Disse folkene kan hjelpe du formulerer en passende investeringsstrategi og justerer din investeringsmål til din risikotoleranse og livssituasjon.

Det første (og oftentimes befrir) økonomisk rådgiverkontakt er den lokale bankkontoen sjefen eller økonomisk rådgiver.

Hvis din bank kan ikke by tjenestene du krever, kan være de i stand til å anbefale god økonomisk rådgiverer i din område.

I tillegg kan konsultere du Den Nasjonale Foreningen av Personlige Økonomiske rådgiverer. Deres mål er til å være i stand til å finne tilgjengelig økonomisk rådgiverer for forbrukere av alle inntektnivåer.

Den Nasjonale Foreningen av Personlig Økonomisk rådgivers website er plassert på www.napfa.org.


Risiker Disclosure og Termer av BrukFra kapital investerer investeringsrisikoside til Investeringer Fører indeks


Copyright © 2014-2020 www.Forex-Guide.net. All rights reserved