ημερα συναλλαγων scalping συστημα

Η δημοτικοτητα της ημερας συναλλαγων scalping συστημα παροχους γνωρισε μια καμψη προσφατα λογω νομοθετης αλλαγες που εκανε δυσκολοτερο για τους μικροτερους εμπορους σε ημερα συναλλαγων αποθεματων.

Ωστοσο, οι αλλαγες αυτες εχουν αυξησει τη δημοτικοτητα του ξενου συστηματα συναλλαγων για ολιγοωρες περιοδους.

Παρολο που ολα τα εξοδα μεσιτειας της πλατφορμας θα δωσει επισης τη δυνατοτητα ημερα συναλλαγων των προιοντων, εχει πλεον εταιρειες που προεκυψε με το βασικο αντικειμενο την παροχη υπηρεσιων για την καλυτερη ημερα εμπορων κυριως.

Και με μια στρατηγικη οπως ξενου scalping, χρειαζεστε την καλυτερη εκτελεση των συναλλαγων διαθεσιμα, χωρις σημαντικη διολισθηση.

Αυτο συμβαινει γιατι στο scalping στρατηγικη, συνηθως προσπαθω να κανω μικρες κινησεις των κερδων επι των τιμων συνηθως εντος μιας ημερας.

Ο στοχος ειναι οτι τα μικρα κερδη που δημιουργουν τεραστια ποσοστα κερδους επι του επενδεδυμενου κεφαλαιου.

Απο την αλλη πλευρα, scalping μπορει να ειναι χαμηλοτερο κινδυνο στρατηγικης καθως και, αν οι στασεις για το εμποριο και την στενοτητα του επενδυμενου κεφαλαιου δεν ειναι σε μεγαλο ποσοστο των συνολικων ιδιων κεφαλαιων υπο διαχειριση.

Day Trading Scalping συστημα - Risk Management

Με scalping συστηματα για την ημερα συναλλαγων, το χρημα / διαχειρισης του κινδυνου ειναι εξαιρετικα σημαντικο.

Λογω της σκοπο την αποκομιση κερδους απο μια παρτιδα των μικρων κινησεων, ο κινδυνος που θα πρεπει επισης να διατηρουνται σε ενα φασμα.

Μια αλλη μορφη της διαχειρισης των κινδυνων ειναι το υψος του μετοχικου κεφαλαιου που χρησιμοποιουνται ανα εμποριο.

Επειδη η ταση των μεγαλων εμπορικων μεγεθων για να επηρεασει τις τιμες της αγορας, scalping συστηματα δεν επιτρεπουν συνηθως για μεγαλυτερα ποσα του μετοχικου κεφαλαιου που πρεπει να χρησιμοποιηθουν ανα εμποριο.

Επισης, η διατηρηση της εκθεσης σχετικα με το συνολικο μεγεθος του λογαριασμου χαμηλα απο διαπραγματευση, ενα μικρο μονο ποσοστο ανα εμποριου θα περιορισει τις πιθανες ζημιες επι του συνολικου μετοχικου κεφαλαιου.

Λογω της ταχειας κινησεις της αγορας, η πλειονοτητα scalpers επικαλεστει, αν χρησιμοποιουν ημερες συστηματα συναλλαγων, με αυτοματοποιημενα συστηματα (με βαση την τεχνικη αναλυση), που δινουν ευκαιριες συναλλαγων σηματα οπως βγει.

Day Trading Scalping συστημα - Προμηθευτες

Μετα την αγορα ενος συστηματος που προ - ημερων για διαπραγματευση, θα πρεπει να δοκιμασετε το συστημα διεξοδικα πριν το χρησιμοποιησετε για τις πραγματικες γραμμες.

Θα πρεπει επισης να θυμαστε οτι η κερδοφορια του παρελθοντος καθε scalping συστημα δεν αποτελει εγγυηση οτι το συστημα θα λειτουργησει στο μελλον.

Επισης, σε πραγματικη διαπραγματευση, υπαρχουν πολλες μεταβλητες, οι οποιες δεν φαινονται σε χαρτι δοκιμη ενος εμπορικου συστηματος, οπως ειναι η ολισθηση, η επιδραση του μεγεθους διαπραγματευση για τις τιμες κανεις απο την αγορα, και τη συνολικη ρευστοτητα της αγορας / του προιοντος.

Ημερα συναλλαγων scalping συστημα πωλητων περιλαμβανουν:

RealityTrader (www.realitytrader.com/scalp/)
Jake Bernstein (στο βιβλιο του The Compleat Day Trader, κεφαλαιο 14., Διατιθεται επισης σε ψηφιακη ebook (Microsoft Reader) μορφη απο το Amazon)


Απο την ημερα συναλλαγων scalping συστημα σελιδα για να Επενδυσεις Οδηγος ευρετηριο

Copyright © 2014-2020 www.Forex-Guide.net. All rights reserved