on-line mäklararvoden

On-line mäklararvoden är mäklararvoden som fokuserar på att leverera mäklararvodet servar till internetbeställare.

Några av dessa mäklararvoden fungerar också offline, fördriver andra är fullständigt on-line företag.

Allmänna kännetecken för internetmäklararvoden är låga kommissioner, 24 tjänste- skrivbord för timme, on-line realtidsportföljspårning, realtidsnyheterna och analys.

På grund av lowen kosta baserar av att fungera fullständigt direktanslutet, dessa företag kan ge den låga kommissionen strukturerar till deras beställare.

Detta har varit en av de huvudsakliga attraktionerna för beställare över traditionella mäklararvoden, som laddar bastanta avgifter för handel.

Tillgängliga on-line mäklararvoden

Någonsin efter tidig sort90-tal, då WWW startade att bli populärare, har den on-line bankrörelset och släkt servar varit populär.

Några av tidig sortfåglarna i den on-line bankrörelsesektoren var oberoende mäklararvoden, liksom Ameritrade som fick tillräcklig företaghuvudstadfinansiering för att starta stora fjällfunktioner.

Nuförtiden det finns oberoende funktioner för sådan newbie as well as mäklararvoden som binds till de traditionellare mäklararvodena liksom Charles Schwab eller Merrill Lynch.

När det väljer en internetmäklararvode, mest look på deras kommission strukturerar först.

Andra särdrag, som du kan jämföra inkluderar extra servar (real-time kartlägger, nyheterna, analys paketerar, analyser från mäklararvodeanalytiker, etc.), marknadsför utbildningsalternativ, och annat liknande servar, och särdrag på mäklararvodet paketerar.

Tillgängliga mäklararvoden med internetfunktioner inkluderar:


Copyright © 2014-2023 www.Forex-Guide.net. All rights reserved